Etävalmennus

Syksy 2022

Vie treenisi uudelle tasolle!

Valmennukseen vain rajattu määrä paikkoja!Treenaa missä ja milloin haluat, oman aikataulusi mukaan

Saat laadukasta henkilökohtaista valmennusta, mutta sinulla on vapaus toteuttaa treenit täysin oman aikataulusi mukaan, juuri siellä missä itse haluat. Treenit onnistuvat hyvin niin salilla kuin kotonakin!


Saat selkeän treeniohjelman, jotta sinun ei tarvitse enää tuhlata aikaasi ihmettelyyn

Saat lisää itseluottamusta ja rohkeutta treenaamiseen. Opit treenaamaan tehokkaasti ja turvallisesti.

Säästän sinulta kaiken sen vaivan ja ajan, jota sinulta menisi selvittää nämä asiat itse. Sinä voit vain keskittyä tekemiseen!


Haluat parempia tuloksia, mutta et halua asua salilla

Onko sinulla jo valmiiksi kiireinen arki? Saadaksesi parempaa kehitystä, sinun EI tarvitse treenata 5-6 kertaa viikossa. Usein vähemmän on enemmän!

Tässä valmennuksessa treenaat 2-3 kertaa viikossa, n. 45-60 min kerrallaan. Saat yksinkertaiset ja tehokkaat treenit, jolloin aikaa jää muuhunkin elämään.

Otamme kaiken hyödyn irti käytettävissä olevasta ajasta. Keskitymme tärkeimpiin asioihin, jotka tuottavat parhaimmat tulokset. Poistetaan kaikki ylimääräinen!

Saat parempia tuloksia ja kehityt enemmän kuin koskaan aikaisemmin!


Ohjelma päivittyy jatkuvasti tulosten ja palautteen perusteella

Rakennamme yhdessä juuri sinulle parhaiten sopivan ohjelman, joka toimii oikeasti myös käytännössä. Kyseessä on siis nimenomaan valmennus, eikä mikään valmisohjelma, jonka vain annan sinulle ja toivotan hyviä treenejä.

Otan treeniohjelmassasi aina huomioon:

 • Omat tavoitteesi
 • Käytettävissä olevan ajan (Kuinka monta treeniä viikossa? Kuinka kauan kerrallaan?)
 • Käytettävissä olevat välineet (Missä treenaat? Mitä välineitä on saatavilla? Kuinka ruuhkainen sali on?)
  • Tärkeää on saada hyvä "flow" treenaamiseen, jolloin et joudu juoksemaan ympäri salia ja tuhlaamaan aikaa ylimääräiseen säätämiseen.
 • Mahdolliset rajoitteet (loukkaantumiset / vaivat / sairaudet)
  • Onko jotain, mitä et pysty tekemään?
 • Toiveet ja lempiliikkeet
  • Otan tietysti huomioon myös omat toiveesi. Treeniohjelma on siis yhdistelmä sitä, mitä minä haluan ohjelmaan ja mitä sinä haluat. Molemmat ovat siis tyytyväisiä! (Välillä joudutaan toki tekemään kompromisseja 😉)

Minä hoidan siis puolestasi kaiken tämän ajatustyön, jotta sinä voit keskittyä vain tekemiseen!


Tuki ja tilivelvollisuus


Valvon ja varmistan, että treenit tulee varmasti tehtyä! Näin treenaamisesta tulee oikeasti säännöllistä ja nousujohteista (ja se on se "salaisuus" parempiin tuloksiin).

Olen tukenasi ja rinnallasi koko tämän matkan ajan. Sinun täytyy tietenkin antaa minulle palautetta, jotta tiedän miten hommat etenee. Pohdimme yhdessä, miten asiat voitaisiin tehdä vieläkin paremmin. Tämä on siis jatkuvasti päivittyvä ja kehittyvä prosessi.

Pidämme yhteyttä Whatsappin kautta ja voit kysyä minulta (lähes) mitä vain. Laitan sinulle vinkkejä kuvien ja videoiden muodossa.

Kuten kaikissa valmennuksissani, meillä on kolme päätavoitetta treeneihin:


 1. Kehityt ja saat parempia tuloksia
 2. Palaudut hyvin
 3. Pysyt terveenä


Kyse ei ole siis siitä:

❌ Kuinka väsynyt olet treenin jälkeen

❌ Kuinka kipeänä lihakset ovat (pahimmillaan monen päivän ajan)

❌ Kuinka paljon hikoilit treenin aikana


Väsymys ≠ kehitys

Kuka tahansa osaa tehdä treenin, jossa saadaan aikaan vain mahdollisimman paljon hikeä, hengästymistä ja väsymystä. Tehdään niin paljon ja kovaa, että seuraavat pari päivää ollaan ihan "rikki" ja paikat jumissa. Tehdään aina ihan täysillä, hampaat irvessä ja veren maku suussa.

Minun työni olisi todella helppoa, jos kehitystä saisi aina vain tekemällä enemmän ja kovempaa. Laittaisin vain sinut tekemään joka päivä kahden tunnin rääkkitreenejä. Onneksi se ei kuitenkaan mene niin 😂

Treeniohjelmassa otan AINA huomioon muun elämäsi ja arkesi kokonaiskuormituksen. Pitää siis löytää sellainen määrä treeniä, jolla saadaan hyviä tuloksia, mutta myös palaudutaan hyvin. Kun kokonaisuus on tasapainossa, niin pysyt todennäköisemmin terveenä ja saat tehtyä enemmän laadukkaita treenejä. Se taas tarkoittaa parempia tuloksia ja kehitystä!

Jos olet jatkuvasti niin väsynyt ja paikat niin rikki, ettet pysty edes tekemään treeniä, niin mitä järkeä siinä on?

En siis tarkoita, että teemme vain keppijumppaa. Treenin pitää olla tietenkin sopivan haastavaa, jotta saadaan tuloksia. Siinä pitää kuitenkin olla selkeä suunnitelma ja ajatus mukana. Määrän pitää olla realistinen ja omaan arkeesi sopiva.

Siksi keskitymme aina laatuun, emme pelkästään määrään. Vähemmän on joskus paljon enemmän!


Palautetta valmennuksesta

"Tulin mukaan valmennukseen, koska halusin löytää hyvän rytmin ja säännöllisyyden treenaamiseen. Vaikka minulla oli usean vuoden salitausta, niin halusin saada varmuuden, että teenkö asiat oikein vai en. Olin pidemmän aikaa seurannut Instagramiasi ja koin, että työskentely kanssasi olisi mieluisaa.

Valmennuksen aikana tajusin sen, että vähempi on parempi. Sen sijaan, että tekisi (liian) monia liikkeitä yhden treenin aikana, olen valmennuksen myötä oppinut keskittymään vain muutamaan (tärkeimpään) liikkeeseen. Myös konkreettisia tuloksia on näkynyt. Varsinkin lantionnosto ja maastaveto, joita olen vuosia tahkonnut, kehittyivät muutamassa kuukaudessa PALJON enemmän kuin vuosien aikana.

Valmennuksessa erityisen hyvää oli jatkuva tuki. Tiesin, että voin kysyä mitä tahansa Tomilta ja sain aina asianmukaisen ja ammattimaisen vastauksen. Treeniohjelmaa muokattiin aina sen mukaan mikä tuntui hyvältä ja mikä ei.

Suosittelen siis kokeilemaan valmennusta! Sain itse paljon oppeja ja rohkeutta lisätä painoja."

Anu Vuorinen

Mitä valmennukseen sisältyy?


TrueCoach -sovellus

Treeniohjelma kulkee aina mukanasi puhelimessa.


Jokaisesta liikkeestä löytyy selkeä video, josta näet oikean suoritustavan ja eri vaihtoehdot helpoimmasta vaikeimpaan.


Pystyt merkkaamaan sovellukseen aina treenien tulokset, jolloin kehitystä on helppo seurata. Näet näppärästi jokaisen liikkeen historian. Tavoitteena on tehdä joka kerta "vähän paremmin kuin viime kerralla", jolloin treenistä tulee nousujohteista ja saat parempia tuloksia.

Sinun tehtäväsi on siis tehdä treenit, merkata tulokset ja ottaa videoita liikkeistä. Silloin pysyn jatkuvasti kartalla kehityksestä ja pystyn muokkaamaan suunnitelmaa tarpeen mukaan.

Annan myös jatkuvasti palautetta liiketekniikoista ottamiesi videoiden perusteella. Näin varmistan, että teet liikkeet oikein ja treeni on tehokasta ja turvallista!


Kenelle valmennus sopii?


Tämä valmennus sopii erinomaisesti sinulle, jos...

✅ Sinulta löytyy jo hieman salitaustaa ja osaat tehdä perusliikkeet

✅ Pystyt sitoutumaan säännölliseen treenaamiseen 2-3 kertaa viikossa

✅ Raportoit treenituloksia ja pystyt ottamaan videoita treeneistä

✅ Olet innokas oppimaan uutta 😁


Tämä valmennus EI sovi sinulle, jos...

❌  Et ole koskaan käynyt salilla (suosittelen siinä tapauksessa yksilö- tai pienryhmävalmennusta minun ohjauksessa TSM-Gymillä)

❌  Sinulla on tarkat tavoitteet esim. voimanostoon tai fitness-kisoihin (en ole oikea henkilö auttamaan niissä)

❌  Et ole valmis tekemään töitä tuloksien eteen (valitettavasti en voi treenata puolestasi)

❌  Haluat tehdä samoja asioita kuin aina ennenkin (ja saada täysin samoja tuloksia kuin ennenkin)


Valitse itsellesi sopiva paketti


Treeni + ravinto

179 € / kk (sis. alv 24 %)


Treeni

129 € / kk (sis. alv 24 %)

Treeni + ravinto

 • Treeniohjelma
 • TrueCoach-sovellus
 • Ruokapäiväkirjan analysointi
 • Ravinto-ohjelma
 • Puhelu kerran kuukaudessa

179 € / kk

Treeni

Commodi consequatur quis autem

129 € / kk

UKK

Kuinka pitkäksi aikaa pitää sitoutua?

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Kuinka paljon pitää ottaa videoita treeneistä?

Sinun ei tarvitse tietenkään kuvata koko treeniä, vaan yksi sarja per liike riittää.

Miten pääsen mukaan valmennukseen?

Klikkaa tästä ja aloita kirjoittamaan. Eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate.

Ota yhteyttä!

TSM-Training

Personal Trainer Tomi Malinen

045 177 4585

tomi@tsm-training.fi