Lisää voimaa ja energiaa arkeen kokonaisvaltaisella pienryhmävalmennuksella!

 • Monipuolista ja tehokasta voimaharjoittelua, omaan tasoosi ja arkeesi sopien
 • Helposti toteutettava ruokavalio
 • Unen ja palautumisen parantaminen
 • 4 henkilön pienryhmät (rajoitettu määrä paikkoja!)
 • Ota yhteyttä ja varaa ilmainen tutustumistreeni!


Tämän valmennuksen avulla:

Saat tehtyä liikkumisesta vihdoin pysyvän tavan, vaikka tällä hetkellä pelkkä salille lähteminenkin tuntuisi mahdottomalta. Etenemme askel kerrallaan kohti tavoitetta. Viikoittaisten yhteistreenien ansiosta treenaamisesta tulee oikeasti säännöllistä (ei siis enää ainaista aloittamista ja lopettamista!).

Opit treenaamaan turvallisesti ja tehokkaasti, jotta sinun ei enää koskaan tarvitse pelätä salille menoa. Saat lisää rohkeutta ja itseluottamusta tehdä asioita, joihin et olisi ikinä uskonut pystyväsi!

Saat lisää voimaa ja pääset vihdoin eroon kivuista. Saat vahvan ja terveen kropan, jolla jaksat paremmin niin työssä kuin arjessakin. Sinulla on enemmän energiaa tehdä niitä asioita, joista eniten nautit!

Saat parempia tuloksia lyhyemmässä ajassa! Tekemällä asiat fiksusti, sinun ei tarvitse asua salilla eikä muuttaa elämääsi täysin ympäri. Treenit ja syömiset saadaan sopimaan kiireiseen arkeen, juuri sinulle parhaalla tavalla. Yksinkertaiset ja tehokkaat treenit takaavat sen, että aikaa jää muuhunkin elämään!


Tehokasta, turvallista ja tuloksekasta treeniä

- sinun tasoosi ja arkeesi sopien!


👉 Jos lihaskuntoharjoittelu on vielä vähän tuntematonta, pääset kanssani turvallisesti alkuun.

👉 Jos sinulla on jo hieman kokemusta, saat uusia haasteita ja työkaluja kehitykseen.

Vaikka treenaamme ryhmänä, saat silti oman yksilöllisen suunnitelman ja treeniohjelman! Muokkaan ohjelmaa aina sinun tarpeidesi mukaan, jotta treenaaminen olisi mahdollisimman turvallista ja mielekästä. Pystyt siis aina treenaamaan oman tasosi mukaan, eikä sinun tarvitse pelätä, että olisit "huonompi" kuin muut ryhmäläiset.

Lähdemme aina kaikkien kanssa "nollasta" liikkeelle ja opettelemme ensin talon tavoille. Minä ja treenikaverit pidämme huolen, että saat lämpimän vastaanoton ja ohjelma tulee tutuksi yllättävän nopeasti!

Salille on helpompi lähteä, kun sinua odottaa mukava porukka ja valmis treeniohjelma 😊

Viikoittaisten yhteistreenien ansiosta treenaamisesta tulee oikeasti säännöllistä ja ennen kaikkea hauskaa! Sinun ei siis tarvitse mennä yksin salille ihmettelemään, että mitä siellä oikein pitäisi tehdä.

Saat minun lisäkseni myös treenikavereiden tuen ja kannustuksen, ja menemme yhdessä eteenpäin!

"Oon innostunut salilla käymisestä monen vuoden tauon jälkeen. On vaikuttanut mun jaksamiseenkin tosi paljon arjessa, kun otan itelleni pari kertaa viikossa omaa aikaa ja tuun salille."

-Sanni

Oma treeniohjelma aina mukana!

Saat selkeän treeniohjelman puhelimeesi Syke-sovellukseen, josta löytyy myös kuvat, videot ja ohjeet kaikista liikkeistä. Näin myös omatoiminen treeni sujuu mahdollisimman vaivattomasti, eikä sinun tarvitse yrittää muistella, että miten se liike nyt tehtiinkään...

Pidämme aina treenipäiväkirjaa ja merkkaamme jokaisen treenin paino- ja toistomäärät muistiin. Näin kehityksen seuraaminen on helppoa!

Tavoitteena on säännöllinen ja nousujohteinen treenaaminen. Pyrimme jokaisessa treenissä tekemään aina vähän paremmin kuin viime kerralla 💪

Tulet huomaamaan kuinka motivoivaa on jatkuvasti tehdä uusia ennätyksiä ja kehittyä koko ajan paremmaksi 😎

"Sopivan rauhallista ja hyvin suunniteltua tekemistä. 100 % varmasti hyvä olo jokaisen treenin jälkeen!"

-Hanna

Siisti ja rauhallinen ympäristö treenaamiseen


Treenit pidetään yksityisellä TSM-Gymillä, joka tarjoaa erinomaisten puitteiden lisäksi positiivisen ja kannustavan ilmapiirin treenaamiseen 😊

Salille on siis oikeasti kiva tulla ja lähdet sieltä aina vähän parempana kuin tullessa!

Valmennuksen hintaan kuuluu myös salijäsenyys, joten saat käydä treenaamassa salilla myös omatoimisesti! 

Moni pienryhmäläinen käykin tekemässä yhteisen treenin lisäksi 1-2 treeniä omatoimisesti joka viikko.

"TSM-Gym on tuonut iloa ja parempaa kuntoa monelle loimaalaiselle salikävijälle. Tomi on positiivinen, tsemppaa kaikkia ja huomioi asiakkaansa erityisillä tavoilla!"

Tärkein tavoitteeni on luoda salille iloinen ja kannustava yhteisö, jossa jokainen auttaa toisiaan ja menemme yhdessä eteenpäin!

Valmennettavat saavat mm. yllätyksiä syntymäpäivinä ja saavuttaessaan tasalukuja treenien määrässä (salin seinällä oleva Wall of Fame on jo täynnä uskollisia treenaajia).

Pidämme kesäisin myös suosittuja Hyväntekeväisyystreenejä, joiden tuotot lahjoitamme kokonaisuudessaan loimaalaisten lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen.

Tervetuloa siis mukaan meidän iloiseen porukkaan! 😄

"Valmennuksessa erityisen hyvää on positiivinen ilmapiiri ja lämmin vastaanotto. On kiva kuulua osaksi mukavaa ryhmää ja on ollut ilahduttavaa huomata, miten valmentajana aidosti välität meistä ryhmäläisistä 😊

Tykkään myös siitä, että tarkasti huolehditaan, että liikkeet tulee tehtyä oikealla tekniikalla.

Salille lähteminen on ollut alusta asti yllättävän helppoa. Selkävaivat on vähentyneet huomattavasti!"

-Tiia

Kenelle valmennus sopii?


Valmennus sopii sinulle erinomaisesti, jos...

Haluat aloittaa voimaharjoittelun, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle. Opetan sinua tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että menisit salille vain nolaamaan itsesi. Saat lisää rohkeutta ja itseluottamusta treenaamiseen!

Haluat tehdä treenaamisesta säännöllistä ja löytää kadoksissa olleen rutiinin takaisin. 
Viikoittaiset yhteistreenit auttavat tekemään treenaamisesta oikeasti säännöllistä! Selkeä ohjelma auttaa sinua keskittymään olennaiseen. Sinun täytyy vain ilmestyä paikalle ja huolehtia toteutuksesta (sitä en valitettavasti voi tehdä puolestasi! 😉).

Olet käynyt jonkin verran salilla, mutta tulokset junnaavat paikoillaan. Olet kyllästynyt vanhaan ohjelmaasi ja kaipaat jotain uutta. Olet tehnyt samoja liikkeitä samoilla painoilla jo (liian) pitkään. Haluat uuden startin salitreenille. Saat monipuolisen ja tehokkaan ohjelman, joka on simppeli ja suoraviivainen.

Sinulla on vain rajallinen määrä aikaa käytettäväksi treenaamiseen. Haluat sovittaa treenit kiireiseen arkeen ja saada niistä kaiken hyödyn irti. Hyviä tuloksia pystyy samaan, vaikka treenaisi "vain" 2 kertaa viikossa, "vain" 45-60 min kerrallaan. Taas kerran laatu korvaa määrän!Valmennus EI sovi sinulle, jos...

❌ Et ole oikeasti valmis muuttamaan tapojasi ja tekemään töitä oman hyvinvointisi eteen

❌ Et pysty sitoutumaan säännölliseen treenaamiseen (ilman sitä ei voi myöskään saada hyviä tuloksia)

❌ Haluat jatkaa samojen asioiden tekemistä, joita olet aina tehnyt (ja saada samoja tuloksia kuin aina ennenkin!)

Näin Anna pääsi eroon kivuista ja löysi itselleen rakkaan harrastuksen salilta


"Aloitin vuoden 2020 alussa Tomin vetämässä naisten pienryhmässä yhtenä neljästä. Tavoitteena oli kaikessa yksinkertaisuudessaan saada lihasvoimaa lisää, joka etenkin näin keski-ikäiselle naiselle on erityisen tärkeää. Yksi tärkeimmistä omista syistä lähteä mukaan oli työperäiset jalkasäryt, joista en omin avuin tuntunut enää pääsevän eroon.

Nauroinkin Tomille heti parien treenien jälkeen, että näinkö helppoa se on, yksi kerta ja jalkoja ei enää särje. Totta se kuitenkin oli, säryt olivat ja ovat pysyneet poissa ja tilalle on pikkuhiljaa tullut lisää lihasta ja virkeää oloa.

Pidän Tomin treeneissä siitä, että ihan alkuun lähdettiin liikkeelle oikeastaan vain vastuskuminauhoilla ja kehonpainolla, tekniikka edellä. Sitten kun oikea tapa tehdä asioita alkoi löytyä, alettiin lisätä haastetta ja painoja. Tomi on rauhallinen ja kuuntelee, reagoi ja neuvoo juuri sopivasti niin, että jää aikaa itsekin ajatella ja sisäistää jutut.

Treeneissä on hyvä syke ja eteenpäin menemisen meininki. Liikkeitä vaihdellaan kunkin treenaajan mukaan ja Tomi katsoo mikä kullekin sopii, siis personal training vaikka neljän ryhmänä mennäänkin.

Tuntuu, että Tomilla on aina varalla korvaava liike tai tilanteeseen sopiva venytys, jos sellaista tarvitaan. Hänellä on taito lukea erilaisia asiakkaita, niin vasta-alkavia kuntoilijoita kuin urheilijoitakin.

Sali, jossa saamme treenata on tilava ja erittäin siisti. Välineet ovat viimeisen päälle ja niitä on riittävästi niin, että jonottaa ei tarvitse.

Ja extrakiitos siitä, että jos Tomi sattuu olemaan paikalla kun käy omalla ajalla treenaamassa, hän auttaa vaikkei sovittu tapaaminen olisikaan. Aina on tervetullut olo.

Itse treeneistä vielä: on erinomaista, että alkulämmittelyyn on varattu riittävä aika ja itse salitreeni sen perään on selkeä, hyvin suunniteltu ja sopivan mittainen. Vähemmän on enemmän ja Tomin sanoin ei ole itseisarvo, että treenin jälkeen paikat ovat pari päivää kipeät.

Hän saa kiinnittämään huomiota niin itse suorituksen aikaisiin taukoihin kuin palautumiseen ja riittävään lepoon treenin jälkeen. Vastaavasti myös ravintoon, kun puhutaan vaikkapa mitä olemme ennen salille tuloa päivän aikana syöneet.


Kaikki vaikuttaa kaikkeen, ja sen olen tämän projektin myötä oppinut, että enää ei ole kiire mihinkään. Tavoite on olla loppuelämä hyvässä kunnossa. Tomin treeneissä tekeminen pysyy treeniohjelman päivitysten ja henkilökohtaisen seurannan vuoksi nousujohteisena ja mielenkiintoisena kerta toisensa jälkeen, niin ettei mitään määräpäivää tule edes ajateltua. Ja ennen kaikkea, tämä on kivaa!

Joka ikinen kerta, vaikka välillä salille tullessa väsyttää tai harmittaa, niin lähden sieltä kotiin energisenä ja pirteänä, hyvällä tuulella.

Voin omasta kokemuksestani siis lämpimästi suositella Tomin pienryhmävalmennusta ihan jokaiselle lähtötasoon ja -kuntoon katsomatta. Olen itsekin treenannut myös ennen ja innostunut, mutta sitten salitreeni on jostain syystä aina jäänyt. Nyt tuntuu siltä, että tästä olen saanut itselleni rakkaan harrastuksen ja innostus vain kasvaa!"


Anna-Liisa Perho


"Tähän valmennukseen mukaan lähteminen on ollut kyllä 10+ kunnon kasvattamisen ja hyvän mielen tuojana, joten iso kiitos!"

-Piia


"Parasta on selkeät ohjeet ja yksinkertaiset liikkeet. Pidän rauhallisesta ja asiallisesta tyylistäsi ohjata asiakkaitasi. Sinulla on asiakaspalvelu hallussa 100 %. 

Ja siististä salista erityismaininta!

Uskon, että sovitut treenit ovat osaltaan auttaneet jaksamisen kanssa. Ilman tätä valmennusta makaisin varmasti vain sohvalla iltaisin.

Olen erittäin tyytyväinen, että lähdin pienryhmävalmennukseen mukaan. Kiitos!"

-Jenni

"Valmennuksen avulla krempat ovat selvästi vähentyneet ja jaksamista tullut lisää. Erityisen hyvää on ollut saada yksityiskohtaisia ohjeita salilla liikkeiden ja sarjojen tekemiseen. Sopivasti tsemppaamista ja asentojen yms. korjaamista.

Lisäksi pienryhmä on just hyvä, kivat tyypit ja hyvä meininki♥️ Tulee lisää puhtia omaan tekemiseen kun on muitakin mukana."

-Kaisa

"Yhtenä ja ehkä tärkeimpänä tavoitteena oli pystyä treenaamaan kivuttomasti, mikä on toteutunut hienosti. Valmennuksessa erityisen hyvää on ollut rauhallinen tahti, liikkeiden kunnollinen läpikäynti, ohjelmien vaihtelevuus ja vaihtoehtoiset liikkeet. Joskus vähemmän voi olla enemmän.

Ja hei tietty mukavat treenikamut! Olen ollut todella tyytyväinen."

-Kristiina

"Edistystä on tullut painojen kanssa. Yksin kun treenaili ni painot junnas aina samassa. Joko ei uskaltanut lisäillä tai sit ei vaan muka jaksanut.

Erityisen hyvää on se kun näkee, et tuloksia tulee. Myös hyvät treeniohjelmat ja sun hyvät tsempit 👍🏻

Mä en tiedä mitä sä voisit tehdä paremmin, koska olen ollut todella tyytyväinen! Ehdottomasti suosittelen ja olen suositellutkin eli täys 10!

Suuret kiitokset että oot jaksanut opettaa!"

-Ulla

Valmennuksen sisältö

4 henkilön pienryhmät

(Huom! Paikkoja rajoitettu määrä!) • 1 tai 2 ohjattua treeniä viikossa (60 min / kerta)
  • Ohjaus turvalliseen ja tehokkaaseen treenaamiseen
  • Ryhmän tuki ja kannustus (ja myös valmentajan tietenkin!)
 • Yksilöllinen treeniohjelma
  • Omien tavoitteidesi ja tasosi mukaan
  • Ohjelman säännöllinen päivitys
  • Saat ohjelman Syke -sovellukseen, josta näet helposti myös liikkeiden ohjeet ja videot
 • Ruokavalio
  • Yksilöllinen ruokavalio ilman turhaa säätämistä ja stressiä
  • Tavoitteesi mukaan rasvanpolttoon ja/tai lihasmassan kasvatukseen
 • Uni ja palautuminen
  • Työkalut unen parantamiseen
  • Kokonaiskuormituksen hallinta
 • Yhteinen ryhmä (Whatsapp)
  • Tuki ja yhteydenpito
 • Salijäsenyys TSM-Gymille (norm. 49 € / kk)
 • Saat käydä treenaamassa salilla myös omatoimisesti!Valitse itsellesi sopiva treenimäärä:


2 ohjattua treeniä viikossa (yht. 8 / kk)

219 € / kk


1 ohjattu treeni viikossa (yht. 4 / kk)

149 € / kk

(Hinnat sisältävät alv 24 %)


Maksu onnistuu myös liikuntaeduilla!

Smartum, ePassi, Edenred

Kesä 2024

Ryhmien alustavat ajankohdat:

 • MA klo 16.45 (1 paikka vapaana!)
 • MA klo 18.00 (Täynnä!)
 • TI klo 17.00 (Täynnä!)
 • TI klo 18.00 (Täynnä!)
 • TO klo 17.00 (1 paikka vapaana!)
 • TO klo 18.00 (Täynnä!)

(Huom! Jos haluamasi ajankohta on jo täynnä, niin voit silti ottaa yhteyttä ja ilmoittautua jonotuslistalle. Ryhmien kokoonpanot saattavat muuttua ja ilmoitan sinulle heti, jos paikka vapautuu!)


Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen tutustumistreeni!

Olet tervetullut tutustumaan saliin ja treeneihin täysin ilmaiseksi, ilman mitään velvoitteita tai sitoutumisia. Näin varmistamme, että sovit hyvin mukaan valmennukseen ja että minä olen se oikea henkilö auttamaan sinua! 😊30 päivän tyytyväisyystakuu

Sinä saat tuloksia ja olet 100 % tyytyväinen

- tai saat rahasi takaisin!

Useimmat pienryhmäläiset ovat mukana reilusti yli vuoden verran, joten uskon, että myös sinä voit hyötyä valtavasti tästä valmennuksesta.

Jos kuitenkin käy niin, että valmennus ei vastaakaan odotuksiasi, niin annan sinulle kaikki rahasi takaisin. Voit siis kokeilla täysin ilman riskiä!

"Kuinka pitkäksi aikaa pitää sitoutua?"

Valmennuksessa ei ole mitään tiettyä sitoutumisaikaa, joten käytännössä mennään siis kuukausi kerrallaan. Toki mitä pidempään on mukana, sitä parempia tuloksia yleensä myös saadaan. Silloin ei tarvitse kiirehtiä muutosprosessin kanssa, vaan saadaan rauhassa tehtyä pysyviä tapoja.

Suosittelen kestoksi ainakin 6-12 kuukautta. Pisimpään mukana olleet saavat kohta jo 3 vuotta täyteen!

"Entä jos en pääse treeneihin sovittuna ajankohtana?"

Ei hätää! Jos et pääse osallistumaan oman ryhmäsi vakioaikana, niin saamme siirrettyä treenisi myös toiseen ajankohtaan. Ryhmien kanssa tilanne elää hieman viikoittain. Tarvittaessa olen kyllä joustanut niin, että kaikki pääsevät treenaamaan viikon aikana! :)

Jos et pääse ollenkaan viikon aikana (esim. sairastumisen takia), niin treenikertasi jää "varastoon" ja se voidaan käyttää myöhemmin. Et siis koskaan maksa turhasta!

"Mitä jos olen ihan rapakunnossa?"

Ei haittaa ollenkaan! Treeneissä jokainen tekee oman tasonsa mukaisesti ja otan huomioon aina jokaisen yksilönä. Lähdemme rauhassa liikkeelle ja etenemme askel kerrallaan kohti tavoitetta.

Saatat yllättyä positiivisesti, kuinka nopeasti saat tuloksia ja et olekaan niin "rapakunnossa" kuin luulit!

"Onko treenit kauheaa rääkkiä?"

Ei ole rääkkiä, mutta sopivan haastavaa kyllä. Ja niin sen pitääkin olla, jotta saadaan parempia tuloksia. Fiksulla treenaamisella ei ole kuitenkaan mitään tekemistä päättömän rääkin kanssa.


Meillä on treeneissä kolme tavoitetta:

 1. Kehityt ja saat parempia tuloksia
 2. Palaudut hyvin
 3. Pysyt terveenä

Tavoittelemme kehitystä, emme väsymystä. Hyvää treeniä ei siis mitata sillä kuinka väsynyt olet treenin jälkeen, kuinka paljon hikoilit tai kuinka jumissa paikat ovat seuraavana päivänä.

Treenin ansiosta sinulla pitäisi olla parempi olo, ei huonompi!

"Miten pääsen mukaan? Miten homma toimii?"

 • 1. Laita minulle viestiä sähköpostilla, yhteydenottolomakkeella tai Whatsappilla. Voit alustavasti kertoa jo omista tavoitteistasi ja mihin erityisesti kaipaisit apua.

 • 2. Sovimme ilmaisen tutustumistreenin. Pääset siis näkemään mitä salilla tehdään käytännössä ja kokeilemaan miltä se tuntuu. Tutustuminen ei velvoita tai sido sinua vielä mihinkään.

 • 3. Jos sovit hyvin mukaan valmennukseen ja minä olen se oikea henkilö auttamaan sinua, niin aloitamme valmennuksen! Pääset ensiksi tekemään oman profiilin Syke-sovellukseen ja vastaamaan alkukyselyyn (tarkempia tietoja mm. terveydentilasta, liikuntahistoriasta, mahdollisista rajoitteista ja omista tavoitteista). Saat laskun sähköpostiin aina uuden valmennuskuukauden alkaessa (maksaa voi myös liikuntaeduilla!).

 • 4. Saat oman treeniohjelmasi Syke-sovellukseen (näet sieltä aina myös liikkeiden videot ja ohjeet)

 • 5. Sinun tehtäväsi on siis vain ilmestyä salille ja alamme treenaamaan yhdessä säännöllisesti. Pääset myös pitämään mm. ruokapäiväkirjaa ottamalla kuvia aterioistasi.
 • Ota yhteyttä ja hae mukaan valmennukseen!

  Jos heräsi mitä tahansa kysyttävää, niin laita viestiä 😊

  TSM-Training

  Personal Trainer Tomi Malinen

  Lamminkatu 33, 32200 Loimaa

  045 177 4585

  tomi@tsm-training.fi