Pienryhmävalmennukset


Pienryhmävalmennuksissa menemme yhdessä kohti parempaa kuntoa ja energisempää arkea. Valmennukseen sisältyy oma treeniohjelma, ruokavalio, unen ja palautumisen suunnitelma, tavoitteiden asettaminen sekä ajanhallinnan tehostaminen.

Tavoitteena on saada sinulle lisää voimaa ja energiaa arkeen!

Tämä ei ole siis mikään satunnainen ryhmäliikuntatunti, vaan saat oman henkilökohtaisen suunnitelman sinun tavoitteiden ja toiveiden mukaan. Siksi otan ryhmään vain 4 henkilöä, jotta valmennus on kuitenkin mahdollisimman yksilöllistä.

Pienryhmän etuna on myös halvempi hinta verrattuna henkilökohtaiseen valmennukseen :)


Treeni

Jos lihaskuntoharjoittelu on vielä vähän tuntematonta, pääset kanssani turvallisesti alkuun. Jos olet jo kokeneempi, saat uusia haasteita ja työkaluja kehitykseen. Vaikka treenaamme porukassa, saat silti oman yksilöllisen suunnitelman - oman tasosi ja tavoitteesi mukaan.

Saat minun lisäkseni myös ryhmän tuen ja kannustuksen ja menemme yhdessä eteenpäin! Sinun ei siis tarvitse mennä yksin salille ihmettelemään, että mitä siellä pitäisi oikein tehdä.

Saat selkeän ohjelman, jossa on kuvat, videot ja ohjeet liikkeistä. Näin myös omatoiminen treeni sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Treenit pidetään uudella TSM-Gymillä. Valmennuksen hintaan kuuluu myös salijäsenyys (norm. 49 €/ kk), joten saat käydä salilla myös yhteisen treenin lisäksi!


Ravinto

Treenin lisäksi rakennamme juuri sinulle parhaiten sopivan ruokavalion, ilman turhaa säätämistä ja stressiä. Ruokavalio EI perustu kieltoihin tai ihmeellisiin dieetteihin. Emme tee tästä liian vaikeaa, koska se ei oikeasti ole. Lähdemme parantamaan ruokavaliota askel kerrallaan ruokapäiväkirjan perusteella.


Uni ja palautuminen

Treenin ja syömisen lisäksi keskitymme siihen, että palaudut hyvin arjen rasituksista. Kehittyminen tapahtuu aina levossa. Kun sinä nukut hyvin, niin jaksat paljon helpommin panostaa syömiseen ja liikuntaan.

Saat parhaat työkalut ja vinkit unen laadun parantamiseen. Lisäksi treenisuunnitelmassa huomioin AINA oman arkesi muut tekijät niin, että rasituksen ja levon suhde pysyy optimaalisena.


Tavoitteet ja ajanhallinta

Asetamme yhdessä tavoitteet. Saat parhaat työkalut ajanhallinnan tehostamiseen, jotta sinulle jäisi enemmän aikaa tärkeille asioille.


Tuki ja yhteydenpito

Viikoittaisen tapaamisen lisäksi olen tietenkin koko ajan tukenasi ja vastaamassa kysymyksiisi. Saat myös kotitehtäviksi mm. ruokapäiväkirjan pitämistä, tavoitteiden asettamista ja oman aikataulun järjestelyä.
Palautetta pienryhmätreeneistä

Anna-Liisa Perho

"Aloitin vuoden alussa Tomin vetämässä naisten pienryhmässä yhtenä neljästä. Tavoitteena oli kaikessa yksinkertaisuudessaan saada lihasvoimaa lisää, joka etenkin näin keski-ikäiselle naiselle on erityisen tärkeää. Yksi tärkeimmistä omista syistä lähteä mukaan oli työperäiset jalkasäryt, joista en omin avuin tuntunut enää pääsevän eroon. Nauroinkin Tomille heti parien treenien jälkeen, että näinkö helppoa se on, yksi kerta ja jalkoja ei enää särje. Totta se kuitenkin oli, säryt olivat ja ovat pysyneet poissa ja tilalle on pikku hiljaa tullut lisää lihasta ja virkeää oloa.

Pidän Tomin treeneissä siitä, että ihan alkuun lähdettiin liikkeelle oikeastaan vain vastuskuminauhoilla ja kehonpainolla, tekniikka edellä. Sitten kun oikea tapa tehdä asioita alkoi löytyä, alettiin lisätä haastetta ja painoja. Tomi on rauhallinen ja kuuntelee, reagoi ja neuvoo juuri sopivasti niin että jää aikaa itsekin ajatella ja sisäistää jutut.

Treeneissä on hyvä syke ja eteenpäin menemisen meininki. Liikkeitä vaihdellaan kunkin treenaajan mukaan ja Tomi katsoo mikä kullekin sopii, siis personal training vaikka neljän ryhmänä mennäänkin. Tuntuu, että Tomilla on aina varalla korvaava liike tai tilanteeseen sopiva venytys jos sellaista tarvitaan. Hänellä on taito lukea erilaisia asiakkaita, niin vasta-alkavia kuntoilijoita kuin urheilijoitakin.

Sali, jossa saamme treenata on tilava ja erittäin siisti. Välineet ovat viimeisen päälle ja niitä on riittävästi niin, että jonottaa ei tarvitse. Ja extrakiitos siitä, että jos Tomi sattuu olemaan paikalla kun käy omalla ajalla treenaamassa, hän auttaa vaikkei sovittu tapaaminen olisikaan. Aina on tervetullut olo.

Itse treeneistä vielä: on erinomaista, että alkulämmittelyyn on varattu riittävä aika ja itse salitreeni sen perään on selkeä, hyvin suunniteltu ja sopivan mittainen. Vähemmän on enemmän ja Tomin sanoin ei ole itseisarvo, että treenin jälkeen paikat ovat pari päivää kipeät. Hän saa kiinnittämään huomiota niin itse suorituksen aikaisiin taukoihin kuin palautumiseen ja riittävään lepoon treenin jälkeen. Vastaavasti myös ravintoon, kun puhutaan vaikkapa mitä olemme ennen salille tuloa päivän aikana syöneet.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen, ja sen olen tämän projektin myötä oppinut, että enää ei ole kiire mihinkään. Tavoite on olla loppuelämä hyvässä kunnossa. Tomin treeneissä tekeminen pysyy treeniohjelman päivitysten ja henkilökohtaisen seurannan vuoksi nousujohteisena ja mielenkiintoisena kerta toisensa jälkeen, niin ettei mitään määräpäivää tule edes ajateltua. Ja ennen kaikkea, tämä on kivaa!

Joka ikinen kerta, vaikka välillä salille tullessa väsyttää tai harmittaa, niin lähden sieltä kotiin energisenä ja pirteänä, hyvällä tuulella.

Voin omasta kokemuksestani siis lämpimästi suositella Tomin pienryhmä-treenausta ihan jokaiselle lähtötasoon ja -kuntoon katsomatta. Olen itsekin treenannut myös ennen ja innostunut, mutta sitten salitreeni on jostain syystä aina jäänyt. Nyt tuntuu siltä, että tästä olen saanut jo tämän puolen vuoden aikana itselleni rakkaan harrastuksen, innostus vain kasvaa!"

Valmennuksen sisältö

4 henkilön pienryhmät


 • 1 yhteinen tapaaminen kerran viikossa (1,5 h)
  • Ohjaus turvalliseen ja tehokkaaseen treenaamiseen
  • Ryhmän tuki ja kannustus (ja myös valmentajan tietenkin!)
  • Treenien ajankohta sovitaan ryhmäläisten kesken
 • Treeniohjelma
  • Omien tavoitteidesi ja tasosi mukaan
  • Saat ohjelman Syke -sovellukseen, josta näet helposti liikkeiden ohjeet ja videot
 • Ruokavalio
  • Yksilöllinen ruokavalio ilman turhaa säätämistä ja stressiä
 • Uni ja palautuminen
  • Rasituksen ja levon suhde, työkalut unen parantamiseen
 • Tavoitteet ja ajanhallinta
  • Tavoitteiden asettaminen
  • Ajanhallinnan tehostaminen
 • Yhteinen ryhmä (Whatsapp)
  • Tuki ja yhteydenpito
  • Viikoittaiset kotitehtävät
 • Salijäsenyys TSM-Gymille (norm. 49 € / kk)Valmennuksen hinta nyt tarjouksella 99 € / kk

(Norm. hinta 149 € / kk - säästät siis 50 € kuukaudessa!)


Maksu onnistuu myös liikuntaeduilla!


Sinun ei kuitenkaan tarvitse ostaa ns. sikaa säkissä, vaan pidän kiinnostuneille ilmaisen tutustumistreenin! Pääset siis näkemään, millaista menoa valmennuksessa tulee olemaan.

Ota siis yhteyttä ja varaa paikkasi pian! Jos heräsi mitä tahansa kysyttävää, niin pistä viestiä 🙂

TSM-Training

Personal Trainer Tomi Malinen

Lamminkatu 33, 32200 Loimaa

045 177 4585

tomi@tsm-training.fi