Palautteet valmennettavilta

Petteri Ruutiainen

LoKoKo Bisons #55 (2017-2019)


"Olen ollut Tomin treeneissä nyt kahden kauden ajan. Jo alusta alkaen tuli luottavainen olo tekemiseen, sillä kävimme läpi tarkasti mitä kaikkea tulemme tekemään ja tavoittelemaan. Treeniohjelmat on tehty todella selviksi, joten niitä on helppo tehdä myös yksin.

Olen Tomilta saanut myös vinkkejä ruokavalioon, smoothieisiin sekä ravintolisiin. Tomin treeneihin on helppo mennä vaikka olisi kuinka väsynyt, sillä niissä otetaan aina hyvät alkulämmöt, missä saa kroppaa hereille ja sen jälkeen itse saliosuus sujuu mutkitta.

Uusien liikkeiden kohdalla olemme aloittaneet tekniikasta ja vasta kun se on ollut kunnossa rupeemme lisäämään painoa pikkuhiljaa.

Suosittelen Tomia sekä aloittelevalle, että kokeneemmalle kuntosalin kävijälle."


Niko Henttinen

LoKoKo Unified #8


"Aloitin Tomin treeneissä ensimmäisen kauden 2018-19 jälkeen. Jo heti alusta alkaen motivaationi kasvoi uusien asioiden oppimisen myötä.

Ensiksi kävimme lämmittelykuvioiden ja saliliikkeiden tekniikat läpi. Treeniohjelmat oli tehty hyvin selkeäksi. Lisäksi olen saanut vinkkejä ruokavalioon ja palautumiseen.

Tomi on erittäin positiivinen valmentaja, joka tukee ja kannustaa muita!"


Kesätreenien tulokset:

Ponnistuskorkeus: 58 cm ➡️ 67 cm
Leuanvedot: 5 ➡️ 10 toistoa
Etunojapunnerrus: 19 ➡️ 31 toistoa

Lisäksi tasapaino ja kehonhallinta kehittyivät huomattavasti!

Anu Tepponen

"6kk yhteistä treeniä takana. Sohvaperunasta pikkuhiljaa kuntoilijaksi. Huimaa edistystä voimatasolla sekä tasapainossa. Uutta virtaa arkeen, sisältöä elämään. Haaveena suorittaa triathlon viimeistään 50 vuotiaana.
Valmentajana Tomi on huolellinen, tarkkailee ja korjaa heti tekemäni virheet. Kertoo ja perustelee. Antaa neuvoja ruokavalion, liikunnan sekä levon/unen suhteen, huomioiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. SUOSITTELEN."


Anu on ollut kesästä asti valmennuksessani. Olemme keskittyneet lihaskuntotreeneihin, arkiliikuntaan ja tietenkin ruokavalioon sekä palautumiseen.

Anu on kehittynyt todella paljon ja voimatasot ovat nousseet kohisten. Vuoden alkuun verrattuna paino on pudonnut tähän mennessä -12 kg ja rasvaprosentti -8 %, samalla lihasmassaa säilyttäen. Eli pudotettu paino on nimenomaan rasvaa, ei lihasta 💪

Esko Salonen

LoKoKo Bisons #10

"Ohjelmat ja treenit on ollut loistavia. Kehitystä tulee ja ehjänä on pysytty. Treenien rytmitys on toiminu loistavasti erityisesti siten, että kaikki laji- ja fysiikkatreenit pystyy aina vetämään täysillä ja peleissä kroppa tuntuu tuoreelta ja valmiilta.

Omalle kohdalle valmennustyyli toimii loistavasti. Keskittyminen on selvästi liikeradoissa ja oikeissa tekniikoissa. Koko ajan tulee muistutusta jos jostain lipsuu ja niin pitääkin. Myös treenien muokkaaminen pienten vammojen takia on onnistunut aina. Treeneissä on aina selkeät tavoitteet ja kun tuloksia on tullut, se motivoi tekemään lisää ja paremmin.

Yleisesti olen huomannut miten hyvin osaat käsitellä jokaista urheilijaa yksilönä ja muokata treenit sopiviksi ja kehittäviksi. Huonoja puolia on vaikea löytää kun kehitys on oikeassa suunnassa ja treeneissä on aina hyvä ilmapiiri ja tekemisen meininki eli keep up the good work!"