Yksilövalmennus

Vahvempi arki fiksulla voimaharjoittelulla!

 • Henkilökohtaista valmennusta sinun tavoitteidesi mukaan
 • Monipuolista ja tehokasta voimaharjoittelua - omaan arkeesi sopien
 • Helposti toteutettava ruokavalio
 • Unen ja palautumisen parantaminen - kokonaiskuormituksen hallinta
 • Rajoitettu määrä paikkoja - ota yhteyttä ja varaa ilmainen tutustumistreeni!Tämän valmennuksen avulla:

Saat tehtyä liikkumisesta vihdoin pysyvän tavan, vaikka tällä hetkellä pelkkä salille lähteminenkin tuntuisi mahdottomalta. Etenemme askel kerrallaan kohti tavoitetta. Viikoittaisten yhteistreenien ansiosta treenaamisesta tulee oikeasti säännöllistä (ei siis enää ainaista aloittamista ja lopettamista!).

Opit treenaamaan turvallisesti ja tehokkaasti, jotta sinun ei enää koskaan tarvitse pelätä salille menoa. Saat lisää rohkeutta ja itseluottamusta tehdä asioita, joihin et olisi ikinä uskonut pystyväsi!

Saat lisää voimaa ja pääset vihdoin eroon kivuista. Saat vahvan ja terveen kropan, jolla jaksat paremmin niin työssä kuin arjessakin. Sinulla on enemmän energiaa tehdä niitä asioita, joista eniten nautit!

Saat parempia tuloksia lyhyemmässä ajassa! Tekemällä asiat fiksusti, sinun ei tarvitse asua salilla eikä muuttaa elämääsi täysin ympäri. Treenit ja syömiset saadaan sopimaan kiireiseen arkeen, juuri sinulle parhaalla tavalla. Yksinkertaiset ja tehokkaat treenit takaavat sen, että aikaa jää muuhunkin elämään!Tehokasta, turvallista ja tuloksekasta treeniä

👉 Jos lihaskuntoharjoittelu on vielä vähän tuntematonta, pääset kanssani turvallisesti alkuun.

👉 Jos olet jo kokeneempi, saat uusia haasteita ja työkaluja kehitykseen.

Saat oman yksilöllisen suunnitelman ja treeniohjelman, jossa huomion aina tavoitteesi, kokemuksesi, arkesi kokonaiskuormituksen sekä mahdolliset rajoitteet.

Saat selkeän treeniohjelman puhelimeesi Syke-sovellukseen, josta löytyy aina myös kuvat, videot ja ohjeet kaikista liikkeistä. Näin myös omatoiminen treeni sujuu mahdollisimman vaivattomasti, eikä sinun tarvitse ihmetellä, että miten se liike nyt tehtiinkään...

Pidämme aina treenipäiväkirjaa ja merkkaamme jokaisen treenin paino- ja toistomäärät muistiin. Näin kehityksen seuraaminen on helppoa! Tavoitteena on jatkuva, pitkän aikavälin kehitys. Pyrimme jokaisessa treenissä tekemään aina vähän paremmin kuin viime kerralla 💪

 • Valitsen treeniohjelmasi liikkeet aina oman taitotasosi mukaan
 • Kiinnitän paljon huomiota loukkaantumisten ennaltaehkäisyyn (Maksimaalinen kehitys minimaalisella riskillä!)
 • Otan aina huomioon mahdolliset vaivat / rajoitteet ja muokkaan ohjelmaa tarpeen mukaan (Keskitytään siihen mitä VOIDAAN tehdä, ei siihen mitä ei voida!)


Tämä valmennus sopii erinomaisesti sinulle, jos...

Haluat tehdä treenaamisesta säännöllistä ja löytää kadoksissa olleen rutiinin takaisin. Pystyt sitoutumaan ainakin 1-2 treeniin viikossa. Selkeä ohjelma auttaa sinua keskittymään olennaiseen. Sinun täytyy vain huolehtia toteutuksesta (sitä en valitettavasti voi tehdä puolestasi!).

Haluat aloittaa voimaharjoittelun, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle. Opetan sinua tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että menisit salille vain nolaamaan itsesi. Saat lisää rohkeutta ja itseluottamusta treenaamiseen!

Olet käynyt jonkin verran salilla, mutta tulokset junnaavat paikoillaan. Olet kyllästynyt vanhaan ohjelmaasi ja kaipaat jotain uutta. Olet tehnyt samoja liikkeitä samoilla painoilla jo (liian) pitkään. Haluat uuden startin salitreenille. Saat monipuolisen ja tehokkaan ohjelman, joka on simppeli ja suoraviivainen.

Sinulla on vain rajallinen määrä aikaa käytettäväksi treenaamiseen. Haluat sovittaa treenit kiireiseen arkeen ja saada niistä kaiken hyödyn irti. Hyviä tuloksia pystyy samaan, vaikka treenaisi "vain" 2 kertaa viikossa, "vain" 45-60 min kerrallaan. Taas kerran laatu korvaa määrän!

Siisti ja rauhallinen ympäristö treenaamiseen

Treenit pidetään yksityisellä TSM-Gymillä, joka tarjoaa erinomaisten puitteiden lisäksi positiivisen ja kannustavan ilmapiirin treenaamiseen 😊

Salille on siis oikeasti kiva tulla ja lähdet sieltä aina vähän parempana kuin tullessa!

Valmennuksen hintaan kuuluu salijäsenyys, joten saat käydä treenaamassa salilla myös omatoimisesti.

"TSM-Gym on tuonut iloa ja parempaa kuntoa monelle loimaalaiselle salikävijälle. Tomi on positiivinen, tsemppaa kaikkia ja huomioi asiakkaansa erityisillä tavoilla!"

Tärkein tavoitteeni on luoda salille iloinen ja kannustava yhteisö, jossa jokainen auttaa toisiaan ja menemme yhdessä eteenpäin!

Valmennettavat saavat mm. yllätyksiä syntymäpäivinä ja saavuttaessaan tasalukuja treenien määrässä (salin seinällä oleva Wall of Fame on jo täynnä uskollisia treenaajia).

Pidämme kesäisin myös suosittuja Hyväntekeväisyystreenejä, joiden tuotot lahjoitamme kokonaisuudessaan loimaalaisten lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen.

Tervetuloa siis mukaan meidän iloiseen porukkaan! 😄

Helposti toteutettava ruokavalio - juuri sinun arkeesi sopien!

Treenin lisäksi rakennamme juuri sinulle parhaiten sopivan ruokavaliomallin - ilman turhaa säätämistä ja stressiä. Ruokavalio EI perustu kieltoihin tai ihmeellisiin dieetteihin. Opetan sinulle terveellisen syömisen tärkeimmät periaatteet, joita pystyt hyödyntämään loppuelämäsi ajan.

 • Lähdemme parantamaan ruokavaliota askel kerrallaan ruokapäiväkirjan perusteella.
 • Kiinnitämme huomiota ruokailun suunnitteluun ja ennakointiin, jotta terveellinen syöminen olisi mahdollisimman helppoa arjessa.

Parempi uni, paremmat tulokset!


Treenin ja syömisen lisäksi keskitymme siihen, että palaudut hyvin arjen rasituksesta. Kehittyminen tapahtuu aina levossa. Kun sinä nukut hyvin, niin jaksat paljon helpommin panostaa syömiseen ja liikuntaan. Saat parhaat työkalut ja vinkit unen laadun parantamiseen.

 • Huomioin treeniohjelmassa AINA oman arkesi muut tekijät niin, että rasituksen ja levon suhde pysyy optimaalisena.

 • Keskitymme tekemään oikeita asioita oikeaan aikaan ja rytmittämään harjoittelua niin, että myös palaudut siitä hyvin. Tulet huomaamaan, että vähemmän on joskus paljon enemmän!

Kokemuksia valmennuksesta

Niina Nurmi

"Parasta valmennuksessa on se, että näkee ja tuntee, että on tullut tuloksia"

Niina on ollut mukana yksilövalmennuksessa yli vuoden ajan ja kehitystä on tullut mainiosti 😊👏🏻

Rasvaprosentti on pienentynyt ja lihasmassaa tullut lisää, mutta ehkä tärkeimpänä asiana tämä panostus omaan terveyteen ja hyvinvointiin säteilee nyt kaikilla elämän osa-alueilla.

👉🏻 Niina kärsi ennen myös pahoista selkäkivuista ja lääkäri kehotti häntä jopa lopettamaan rakkaan juoksuharrastuksen. Fiksun voimaharjoittelun ansiosta nuo kivut ovat nyt täysin poissa ja tilalla on vahva ja terve kroppa!

Niina on palannut taas juoksun pariin ja pystyy mm. nostamaan maastavedossa hienosti 100 kg!

Miten tähän ollaan päästy?

✅️ Olen tehnyt Niinalle täysin henkilökohtaiset treeniohjelmat ja valinnut juuri hänelle parhaiten sopivat liikkeet. 

✅️ Olemme pitäneet viikoittaisia yhteistreenejä, joiden ansiosta treenaamisesta on tullut oikeasti säännöllistä. (Niina käy tekemässä usein myös toisen treenin omatoimisesti salilla)

✅️ Olemme käyneet huolellisesti läpi liikkeiden oikeaoppiset tekniikat, jotta treenaaminen on turvallista ja tehokasta!

✅️Lähdimme alussa maltillisesti ja nousujohteisesti liikkeelle, edeten askel kerrallaan ylöspäin 📈

= Yksinkertaista, mutta tehokasta! 🔥 • Luon sinulle täysin yksilöllisen toimintasuunnitelman - sinun tavoitteidesi mukaan               Säästän sinulta kaiken sen vaivan ja ajan, jota sinulta menisi selvittää nämä asiat itse. Sinä voit vain keskittyä tekemiseen!
 • Teen tästä kaikesta sinulle mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista                                  Etenemme askel kerrallaan kohti päämäärää. Saat käytännöllisiä tehtäviä jokaiselle viikolle.
 • Opetan sinulle hyvinvoinnin tärkeimmät periaatteet "kädestä pitäen"                                     Teemme tämän yhdessä, kuljen sinun rinnallasi ja annan kaiken tuen ja avun mitä tarvitset.


Mitä valmennukseen sisältyy? • 1 tai 2 ohjattua treeniä viikossa (60 min / kerta)
 • Ohjaus turvalliseen ja tehokkaaseen treenaamiseen
 • Oma treeniohjelma
 • Yksilöllinen ohjelma sinun tavoitteiden, toiveiden ja resurssien mukaisesti
 • Saat ohjelman Syke -sovellukseen, josta näet helposti myös liikkeiden ohjeet ja videot
 • Ohjelman säännöllinen päivittäminen (yleensä 6-8 viikon välein)
 • Yksilöllinen ruokavalio
 • Sinulle parhaiten sopiva ja helposti toteutettava ruokavalio rasvanpolttoon ja/tai lihaskasvuun
 • Unen ja palautumisen suunnitelma
 • Rasituksen ja levon suhde
 • Parhaat työkalut ja tavat unen parantamiseen
 • Kokonaiskuormituksen hallinta
 • Tuki ja yhteydenpito
 • Whatsapp (kuulumiset, lisäohjeet, kotitehtävät ja materiaalit)
 • Salijäsenyys TSM-Gymille (norm. 49 € / kk)
 • Saat käydä salilla myös omatoimisesti!Valitse itsellesi sopiva treenimäärä:

8 yhteistä treeniä kuukaudessa (2 x vko)

499 € / kk

4 yhteistä treeniä kuukaudessa (1 x vko)

299 € / kk

2 yhteistä treeniä kuukaudessa

199 € / kk

(Hinnat sisältävät alv 24 %)


Maksu onnistuu myös liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred)

30 päivän tyytyväisyystakuu

Sinä saat tuloksia ja olet 100 % tyytyväinen

- tai saat rahasi takaisin!

Olen varma, että voit hyötyä valtavasti tästä valmennuksesta. Jos kuitenkin käy niin, että valmennus ei vastaakaan odotuksiasi, niin annan sinulle kaikki rahasi takaisin. Voit siis kokeilla täysin ilman riskiä!


Kevät 2024

Rajoitettu määrä valmennuspaikkoja vapaana!


Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen tutustumistreeni

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan treeneihin ja saliin täysin veloituksetta, ilman mitään velvoitteita tai sitoutumisia. 

Näin varmistamme, että sovit hyvin mukaan valmennukseen ja että me osaamme varmasti auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi 😊


Valmentajat

Tomi Malinen

tomi@tsm-training.fi

Puh. 045 177 4585

Ville Korte

ville@tsm-training.fi

Puh. 050 3486 050


Ota yhteyttä ja hae mukaan valmennukseen!

TSM-Training / TSM-Gym

Personal Trainer Tomi Malinen

Lamminkatu 33, Loimaa

045 177 4585

tomi@tsm-training.fi