Stronger 1.0

Uusi 12 viikon treeniohjelma!

Voimaa, lihasmassaa ja liikkuvuutta - tehokkaasti ja turvallisesti!

✅ Opi fiksun treenaamisen perusteet ja oikeat liiketekniikat, jotta sinun ei enää koskaan tarvitse pelätä salille menoa. Saat lisää rohkeutta ja itseluottamusta treenaamiseen!

✅ Löydä kadoksissa ollut rutiini ja säännöllisyys treenaamiseen. Treenaa monipuolisesti koko kroppa läpi 1-2 kertaa viikossa.

✅ Saat yksinkertaiset ohjelmat ja selkeän suunnitelman, jota voit lähteä heti toteuttamaan. Sinun ei siis tarvitse tuhlata aikaasi ihmettelyyn!

✅ Jokaisesta liikkeestä löytyy selostettu ohjevideo, jossa käyn perusteellisesti oikeat tekniikat läpi. Liikkeisiin löytyy myös eri vaihtoehtoja ja voit muokata ohjelmaa helposti itsellesi sopivaksi!

✅ Treeniohjelman saat Syke-sovellukseen, johon voit merkata myös tulokset muistiin.


Selkeä suunnitelma


Stronger 1.0 on yhteensä 12 viikon pituinen ohjelma, joka on jaettu kahteen 6 viikon mittaiseen treenijaksoon. Saat selkeän suunnitelman, jota voit lähteä heti toteuttamaan. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi ihmettelyyn, voit vain keskittyä tekemiseen!

Viikot 1-6 painotetaan enemmän pitkiä sarjoja ja tehdään paljon toistoja. Tämä kehittää varsinkin lihasmassaa ja kestävyyttä. Pitkät sarjat laittavat sinut hengästymään enemmän ja tunnet poltteen ja "pumpin" lihaksissa.

Tavoitteena on opetella huolellisesti liikkeiden oikea tekniikka ja laittaa perusta kuntoon.

Viikot 7-12 tehdään vähemmän toistoja, mutta isommilla painoilla! Tällöin keskitytään enemmän voiman lisäämiseen.

Toistomäärien muuttaminen tuo mukavaa vaihtelua ohjelmaan ja lisää potkua kehitykseen! Saadaan siis tehokkaasti voimaa ja lihasta 💪

Selkeät ohjeet

Jokaisesta liikkeestä löytyy perusteellinen tekniikkavideo, jossa opastan sinua tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti. Liikkeistä löytyy myös eri vaihtoehtoja eri tasoisille treenaajille.

Pystyt siis helposti muokkaamaan ohjelmaa itsellesi sopivaksi! Saat tarpeen mukaan tehtyä liikkeistä helpomman tai haastavamman.


Tässä muutama esimerkki ohjelman tekniikkavideoista 👇


Yksinkertaiset ja tehokkaat treenit

Ohjelmassa on kaksi eri treeniä ja niitä tehdään aina vuorotellen. Molemmissa treeneissä on omat alkulämmittelynsä ja liikkeensä.

Ohjelma on siis monipuolinen, mutta yksinkertainen.

Et tarvitse kymmeniä eri liikkeitä ja kahden tunnin treenejä saadaksesi tuloksia. Joskus vähemmän on enemmän! Keskitymme laatuun, emme määrään.

Treeneissä on alkulämmittelyn lisäksi 6-7 liikettä. Yhden treenin kesto on n. 45-60 minuuttia, joten sinulla jää aikaa muuhunkin. Treeneissä käydään koko kroppa läpi ja vahvistetaan kaikkia lihasryhmiä (erityisesti yläselkää ja pakaroita).

Liikkeet tehdään enimmäkseen vapailla painoilla (tanko, käsipainot, kahvakuulat), kuminauhoilla ja kehonpainolla. Treeni onnistuu hyvin pitkälti myös kotona!

Suosittelen treenaamaan 2 kertaa viikossa, jolloin tehdään molemmat treenit kerran. Voit tehdä myös yhden treenin viikossa, jolloin voit valita jommankumman.
Nousujohteinen ja fiksu treenaaminen


Tärkeää on lähteä aina maltilla liikkeelle ja opetella ensin tekemään liikkeet oikein. Vasta sen jälkeen lisätään painoa!

Perusideana on pyrkiä tekemään joka viikko "vähän paremmin kuin viime kerralla".

Eli käytännössä tehdään siis joko enemmän toistoja tai käytetään enemmän painoa. Välillä toki myös molempia.

Kun aloitat maltilla, niin annat kehollesi aikaa tottua liikkeisiin ja voit keskittyä oikeaan tekniikkaan. Aloittamalla vähän kevyemmällä painolla saat tehtyä treenistä nousujohteista ja lisättyä painoa joka viikko. Näin saadaan parempia tuloksia ja treeni tuntuu paljon mielekkäämmältä!

⚠️ Jos teet aina täysillä maksimipainoilla, niin riski loukkaantumiseen ja/tai ylirasitukseen kasvaa huomattavasti. Jos aloitat heti maksimista, niin on aika vaikea toteuttaa nousujohteista treeniä. Ei ole myöskään kovin motivoivaa junnata samoissa painoissa 6 viikon ajan (joskus voi joutua jopa vähentämään painoa). Yleensä painoa onkin kivempi lisätä kuin vähentää 😉

Tarkoitus on siis 6 viikon aikana edetä askel kerrallaan kohti huippua.

Treeni on tietysti sopivan haastavaa, jotta saadaan kehitystä, mutta ei mitään päätöntä rääkkiä. Fiksun treenaamisen tuloksena sinulla pitäisi olla parempi olo, ei huonompi.

Tavoittelemme kehitystä, emme väsymystä!

Tämä ohjelma sopii sinulle, jos...


Haluat tehdä treenaamisesta säännöllistä ja löytää kadoksissa olleen rutiinin takaisin. Pääset hyvin alkuun 1-2 treenikerralla viikossa. Selkeä ohjelma auttaa sinua keskittymään olennaiseen. Sinun täytyy vain huolehtia toteutuksesta (sitä en valitettavasti voi tehdä puolestasi!).

Haluat aloittaa voimaharjoittelun, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle. Selostettujen liikevideoiden avulla opit tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että menet salille vain nolaamaan itsesi. Saat lisää rohkeutta ja itseluottamusta treenaamiseen!

Olet käynyt jonkin verran salilla, mutta tulokset junnaavat paikoillaan. Olet kyllästynyt vanhaan ohjelmaasi ja kaipaat jotain uutta. Olet tehnyt samoja liikkeitä samoilla painoilla jo pitkään. Haluat uuden startin salitreenille. Saat monipuolisen ja tehokkaan ohjelman, joka on simppeli ja suoraviivainen.

✅ Sinulla on vain rajallinen määrä aikaa käytettäväksi treenaamiseen. Haluat sovittaa treenit kiireiseen arkeen ja saada niistä kaiken hyödyn irti. Hyviä tuloksia pystyy samaan, vaikka treenaisi "vain" 2 kertaa viikossa, "vain" 45-60 min kerrallaan. Taas kerran laatu korvaa määrän.

Ohjelman sisältö


  • 12 viikon treeniohjelma (2 x 6 viikkoa)
  • Saat käyttöösi Syke-sovelluksen, josta näet aina treenit ja pystyt merkkaamaan toisto- ja painomäärät muistiin
  • Jokaisesta liikkeestä löytyy selostettu ohjevideo, jossa valmennan sinua (virtuaalisesti) tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti
  • Pystyt muokkaamaan ohjelmaa omiin tarpeisiin sopivaksi (eri vaihtoehdot ja variaatiot liikkeistä)
  • TUKI! Voit kysyä minulta apua ja neuvoja ohjelmaan liittyen. Päivitän myös ohjelmaa jatkuvasti paremmaksi palautteen perusteella!


Ohjelman hinta 49 €

(sis. alv 24 %)

Kertamaksu, ei muita kuluja!Voit maksaa myös liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak)

Maksu tapahtuu silloin kyseisten palveluntarjoajien oman sovelluksen kautta:

1. Etsi toimipaikka TSM-Training

2. Syötä oikea summa (49 €) ja kirjoita "Stronger 1.0"

3. Lähetä minulle vielä kuvakaappaus kuitista, niin laitan sinulle liittymisohjeet! :)
Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, niin ota yhteyttä!

TSM-Training

Personal Trainer Tomi Malinen

045 177 4585

tomi@tsm-training.fi